Sa(n)jam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
        kontakt      priopćenja
 


Konferencija za novinare

Dom hrvatskih branitelja (Crveni salon), utorak, 29. studenoga 2011. 


U Crvenom salonu Doma hrvatskih branitelja, mjestu većine zbivanja ovogodišnjih predstavljanja i promocija, održana je posljednja konferencija za novinare uoči otvaranja 17. Sajma knjige u Istri. Predstavljen je Katalog 17. pulskog festivala knjiga i autora Sa(n)jam knjige u Istri i završne aktivnosti uoči ovogodišnjeg 17. izdanja Sajma. Na konferenciji je direktorica Sajma Magdalena Vodopija upoznala novinare s novitetima Sajma, prodajnom segmentu, otvorenju 2. prosinca te dodjeli knjižne nagrade Kiklop, neke je programe pobliže predstavila glavna organizatorica Egle Vošten, Mauricio Ferlin pojasnio je novu postavu manifestacije, Slavica je Ćurković predstavila ovogodišnje izdanje Festivala dječje knjige Monte Librić, dok je predstavnik generalnog sponzora, Valter Šarić iznio zadovoljstvo suradnjom i obostranim interesima Zagrebačke banke i Sajma.

Priopćenje s konferencije za novinare možete pročitati OVDJE.
Konferencija za novinare

Predstavljen program 17. Sa(n)jam knjige u Istri


Konferencija za novinare na kojoj je predstavljen cjelokupan program predstojećeg pulskog Festivala knjiga i autora održana je danas, 17. studenog 2011., u zagrebačkoj Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića. Tom su prigodom govorili: direktorica Sajma Magdalena Vodopija, ovogodišnji selektor programa Vladimir Stojsavljević – Vaki, voditelj tradicionalnog sajamskog programa Doručak s autom Vojo Šiljak, voditeljica i autorica više sajamskih programa Mima Simić te predstavnica generalnog sponzora Zagrebačke banke, Snježana Štefanek.

 

Govornici su predstavili program Sajma, okupljen oko teme "Identitet drame – drama identiteta", govorili o brojnim inozemnim, regionalnim i domaćim gostima te o novitetima 17. Sajma.

 

Priopćenje s konferencije za novinare možete pronaći OVDJE.
Program 17. Sajma nalaze se na sljedećem LINKU.

 

Za sve dodatne informacije obratite se u Odjel za odnose s javnošću, voditelju Davoru Mandiću.
Konferencija za novinare

Nominacije za knjižnu nagradu Kiklop 2011., novi vizualni identitet Sajma knjige u Istri


Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, Zagreb, srijeda, 19. listopada 2011., u 11.00 sati

 

Upravni odbor knjižne nagrade Kiklop 2011. i Sa(n)jam knjige u Istri pozivaju vas na konferenciju za novinare u povodu objavljivanja nominacija, nakon prvog kruga glasovanja, za knjižnu nagradu KIKLOP i novom vizualnom identitetu Sajma.

 

Konferencija će se održati u srijedu, 19. listopada 2011., u 11.00 sati, u Knjižnici Bogdana Ogrizovića. Konferenciji će nazočiti:

 

Seid Sardarević dopredsjednik Upravnog odbora knjižne nagrade Kiklop 2011.,
Magdalena Vodopija, direktorica Sajma knjige u Istri,
Marina Orlić, autorica nove skulpture Kiklopa i
Stanislav Habjan, Petikat, autor novog vizualnog identiteta Sajma.

 

Priopćenje za novinare možete pronaći OVDJE.