Sa(n)jam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
        kontakt      priopćenja
 

Prijavnica za izlagače

Poštovani nakladnici,

17. Sa(n)jam knjige u Istri održat će se od 2. do 11. prosinca 2011. godine, u Domu hrvatskih branitelja u Puli, u najljepšoj secesijskoj palači našega grada.


Ovogodišnji će sajam upravo u svom izlagačkom dijelu biti osvježen i pun novina. Knjige će se izlagati na novoj opremi koju postavlja Štand Expo iz Zagreba, a oblikovanje štandova kao i cijelog prostora Doma hrvatskih branitelja potpisuje dizajner Mauricio Ferlin.


Veliki izdavači i izlagači na Monte Libriću zauzet će Koncertnu dvoranu Doma hrvatskih branitelja. Predvorje će oživjeti štandovima, Crveni i Plavi salon knjižarski su i namijenjeni manjim izdavačima i tematskim štandovima.


Sajam ostaje dosljedan svojim počecima. Dakle, nakladnik odobrava 50% rabata organizatoru kako bi organizator ponudio kupcu knjige snižene za 20-30%.


Novina ovoga Sajma je Outlet za knjigu (opet besplatan, bez participacija), koji će biti smješten u kultnom disco-clubu Marelica, koji se nalazi u Domu hrvatskih branitelja.


Ove godine nakladnici će imati mogućnost poslati u Pulu i svoje ponajbolje prodavače-informatore kako bi prodaja bila što uspješnija.


U ovoj teškoj godini za knjigu pokušat ćemo napraviti pravi festival knjige, neopterećen recesijskim depresijama. Kako bismo što bolje prezentirali najnovija izdanja i poboljšali prodaju, na Sajmu ćemo izložiti produkciju nastalu tijekom posljednjih nekoliko godina, dok će se starija izdanja prodavati u samo za to stvorenom tzv. outletu za knjigu.


Prijaviti se možete do 1. listopada 2011. godine. Uz prijavu je potrebno priložiti najnoviji katalog izdanja koji treba sadržati puni naslov knjige, ime autora, godinu izdanja i cijenu, uključujući i knjige koje će biti objavljene do početka Sajma. Izbor knjiga vrši se u dogovoru s voditeljicama.


U nastavku se nalazi tlocrt Sajma s oznakama zasebnih štandova te prijavnica za Sajam koju treba ispuniti i poslati na e-mail adresu prodajasanjamknjigehr.

 

Prijavnica za sudjelovanje na 17. Sa(n)jam knjige u Istri - štandovi

 

Prijavnica za sudjelovanje na 17. Sa(n)jam knjige u Istri - izloženi naslovi

 

Tlocrt Predvorja
Tlocrt - Centralna dvorana
Tlocrt - Plavi salon
Tlocrt - Crveni salon

 

Očekujemo Vas u prosincu u Puli. Vjerujte, ne preostaje nam ništa drugo no sanjati.

 

Voditeljice prodajnog dijela Sajma:
Nana Moferdin
Suzana Dedić

 

Direktorica Sajma:
Magdalena Vodopija