Sa(n)jam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
        kontakt      priopćenja
 


Konferencija za novinare: Zadnje novosti 16. Sa(n)jam knjige u Istri

Pula, Dom hrvatskih branitelja, Leharova 1, Koncertna dvorana, utorak, 30. studenoga 2010., u 11.00 sati


Udruga Sa(n)jam knjige u Istri poziva Vas na konferenciju za novinare na kojoj ćemo predstaviti ovogodišnji Katalog i filmski spot Sajma, izvijestiti vas o detaljima svečanoga otvorenja 16. Sa(n)jam knjige u Istri i posljednjim novostima programskoga i izlagačkog dijela Sajma.


Konferencija će se održati u utorak, 30. studenoga 2010., u 11 sati, na velikoj pozornici Koncertne dvorane Doma hrvatskih branitelja.
Konferenciji će nozočiti Magdalena Vodopija, direktorica Sajma, Dušanka Babić, voditeljica prodajnog dijela Sajma, Mauricio Ferlin, autor vizualnog identiteta Sajma, Matija Ferlin, redatelj svečanog otvorenja Sajma, Tea Grujić, voditeljica volontera i Tijana Barbić-Domazet, ravnateljica Sveučilišne knjižnice u Puli, jednog od najvažnijih partnera ovogodišnjeg Sajma.
Nakon konferencije za novinare otvorit ćemo info-punkt Sajma na Portarati.

 

Pripćenje za novinare možete naći OVDJE.
Konferencija za novinare: Program 16. Sa(n)jam knjige u Istri

Pula, Knjižara Castropola, Zagrebačka 14 srijeda, 24. studenoga 2010., u 11 sati


Udruga Sa(n)jam knjige u Istri poziva Vas na konferenciju za novinare  na kojoj ćemo vam detaljno izložiti program ovogodišnje pulske prosinačke fešte od knjige, 16. Sa(n)jam knjige u Istri.


Konferencija će se održati u srijedu, 24. studenoga 2010., u 11 sati, u knjižari Castropola (Zagrebačka 14). Konferenciji će nozočiti Magdalena Vodopija, direktorica Sajma, Miodrag Kalčić, član Programskog odbora Sajma, Slavica Ćurković, voditeljica Monte Librića, Egle Vošten, direktorica Festivala Polis Jadran Europa i Valter Šarić, direktor Regionalnog centra Istra Zagrebačke banke.

 

Pripćenje za novinare možete naći OVDJE.
Konferencija za novinare: Nominacije za knjižnu nagradu Kiklop

Interliber, Zagrebački velesajam, paviljon 6, glavna pozornica // petak, 12. studenog 2010., u 11.15


Upravni odbor knjižne nagrade Kiklop 2010. i Sa(n)jam knjige u Istri pozivaju vas na konferenciju za novinare u povodu objavljivanja nominacija, nakon prvog kruga glasovanja, za knjižnu nagradu KIKLOP.


Konferencija će se održati u petak, 12. studenog 2010., u 11.15 sati, na Interliberu, glavnoj pozornici paviljona 6. Konferenciji će nozočiti Bruno Kragić, predsjednik Upravnog odbora knjižne nagrade Kiklop 2010., Seid Sardarević dopredsjednik Upravnog odbora knjižne nagrade Kiklop 2010., Magdalena Vodopija, direktorica Sajma knjige u Istri i Zdenko Ljevak, predsjednik Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske, a konferenciju će voditi Vojo Šiljak.

 

Pripćenje za novinare možete naći OVDJE.
Castropolska uvertira 16. Sajmu knjige u Istri

Priopćenje za novinare – 15. 9. 2010.


Sa(n)jam knjige u Istri počinje 3. prosinca 2010. ali ga sanjamo u Castropoli već od 20. rujna. Programi će biti pravi sajamski (Suton uz knjigu, Razgovori iza zavjese, Moć žene, Poezija je pitanje srca), a odabrani hrvatski nakladnici uz sajamski popust izložit će reprezentativan izbor svojih knjiga.

 

Priopćenje za novinare možete naći OVDJE.