Sa(n)jam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
 


Libraonice

Subota, 11. prosinca


Vikend je na Libriću rezerviran za Libraonice, pa je tako i druge sajamske subote održana interaktivna književna radionica za sve male posjetitelje Festivala dječje knjige. Oni su uz knjigu, priču i igru, crtali te znatiželjno listali slikovnice izložene u Librić sobi. I sutra će se od 10 do 12 sati svi mališani koji posjete Sajam, moći uključiti u Libraonice i uz njih učiti voljeti knjigu.
Animirani film

Subota, 11. prosinca


Animirani film svakoga dana u 18 sati okupi na Monte Libriću djecu koja vole crtiće, a takva su, svi dobro znamo – mnoga djeca! Stoga ni ne čudi da su i danas uživali u zajedničkom gledanju svima dobro poznate priče o Palčici. Ako kojim slučajem još niste imali prilike u velikom i veselom društvu uživati u animiranim bajkama, požurite! Još će se sutra u isto vrijeme održati animirana projekcija.
Priča za laku noć

Petak, 10. prosinca


Uvijek dobro posjećen program Monte Librića Priča za laku noć, danas je završio smijehom! Male i one nešto veće nasmijao je Matko Sršen, gost večerašnje Priče. Pripovijedao je već svima dobro znani Patuljak, a na kraju su se mnogi složili u jednom – i nakon Monte Librića roditelji bi djeci prije spavanja trebali ispričati priču!« Stranica 2/10 »