Sa(n)jam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
Sanjam knjige u Istri
 


U potrazi za pričom

Nedjelja, 12. prosinca


Treći je Monte Librić zahvaljujući radionici U potrazi za pričom objelodanio treću veliku slikovnicu koju su osmislila djeca Škole za odgoj i obrazovanje uz pomoć voditelja Maje Dražić i Marka Mavie. Slikovnica Čarobni svijet zbirka je priča čiji su autori, ali i ilustratori polaznici radionice, njih petnaest. S razlogom ponosni na svoj rad ispričali su dijelove priča i zasluženo dobili diplome i darove Monte Librića. Prezentacijom radionice ujedno je završen ovogodišnji Librić, a njegova voditeljica, Slavica Ćurković za iduću godinu obećala je nova iznenađenja.
Libraonica

Nedjelja, 12. prosinca


Dan po dan, Piknik po Piknik, Libraonica po Libraonica, Priča za pričom i stigosmo tako do zadnjeg dana Monte Librića. Švrljali su i zadnje nedjelje mnogi mališani po Librić sobi i prije podne sudjelovali na interaktivnim radionicama – slušali i izmišljali priče, crtali ili pak samo radoznalo promatrali i otkrivali svijet knjiga oko sebe.


Više informacija…Priča za laku noć

Subota, 11. prosinca


Braća Grimm danas su bila na rasporedu za Priču za laku noć. Naime, njihove je bajke na popularnom programu Monte Librića čitala baka Librić i usput animirala djecu – nasmijavala ih, propitkivala i na kraju, gotovo uspavala. Iako, razigranu je gomilu okupljenu u Librić sobu, svakoga dana sve teže poslati na spavanje.« Stranica 1/10 »